Zakelijk

Uw bedrijfspand – Vastgoed

Is uw bedrijf toe aan verbouwing van uw pand of bent u op zoek naar een nieuw pand. Wij denken graag met u mee in mogelijkheden en onmogelijkheden om uw huidige pand te verbouwen. Want ook onmogelijkheden zijn erg belangrijk om te weten bij het maken van keuzes; blijven of verhuizen. Heeft uw bedrijfsprocessen en/of productie meer ruimte of juist een efficiëntere indeling nodig zijn de eerste vragen. Bij een verbouwing is ook de vraag kan ik wat aan de energiebesparing doen wat weer beter is voor het milieu.

Bouwen of Verbouwen

Wij kijken naar de mogelijkheden in het bestaande pand. Wij inventariseren samen met u de wensen en verwachtingen waarna wij een bouwplan opstellen. Samen stellen we een bouwteam op en vragen diverse partijen een aanbieding te maken voor de uit te voeren disciplines. Heeft u geen relaties dan hebben wij die waar we samen binnen uw budget een begroting opstellen. Na gedegen overwegingen en keuzes stellen we de aanneemsom vast en voeren wij het totaal bouwplan voor u uit. Tijdens de bouw ontzorgen wij u en ten tijden van de werkzaamheden houden wij rekening met uw bedrijfsvoering.

Heeft u interesse en vertrouwen, maak dan een afspraak met ons 0348 41 27 29 of stuur een contactmail.

Patrick van Beek column

Als je gaat samenwerken is het erg belangrijk elkaar te leren kennen en vertrouwen om tot successen te komen, vandaar even voorstellen.

Mijn naam is Patrick van Beek. Ik ben al vele jaren werkzaam in de bouw waar mijn passie ligt. In 1994 ben ik bij mijn vader in dienst gekomen die het bedrijf in 1970 oprichten. En in 2001 heb ik het volledige bedrijf overgenomen en alle up- en downs meegemaakt van de bouwbranche. Een netwerk van kennis om mij heen verzameld en diverse nieuwbouw en verbouwprojecten gerealiseerd voor bedrijven. Zelf weet ik als geen ander dat je daarbij op de kosten moet letten en met een goed gedegen plan van aanpak het beste resultaat behaald. Bekijk eens de projectenpagina om onze werken te bekijken. Naast NGA van Beek BOUW bv. ben ik voorzitter van de BIZ Honthorst om ook daar bij steentje bij te dragen aan een ondernemend industrieterrein. Ook de passie voor oude en bestaande panden ben ik algemeen bestuurslid van de Stichting stadsherstel Woerden waar in meedenk of historische gebouwen voor de toekomst behouden kunnen blijven.

Dit is in een notendop wie ik ben en kom graag in een persoonlijk gesprek mijzelf en mijn bedrijf eens bij u voorstellen.

Heeft u eens behoefte om te sparren over de verbouw- of nieuwbouwmogelijkheden? Neem dan eens contact met mij op.

Comments are closed.