Nieuwbouw

this can be ur tagline or something you wantHebt u nieuwbouwplannen? Bij NGA van Beek bent u aan het juiste adres.
MCI project

Nieuwbouw

Heeft u nieuwbouwplannen? Bij NGA van Beek bent u aan het juiste adres. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons bouwbedrijf terecht. Of u alleen nog met een idee rondloopt of al een uitgewerkte tekening hebt maakt niet uit. U bent op elk moment in het nieuwbouwproces van harte welkom. Om uw nieuwbouwplannen te laten slagen is een goede voorbereiding van groot belang. Wij helpen u graag bij het opstellen van het budget en het maken van het ontwerp. Ook toetsen wij uw plan altijd op uitvoerbaarheid.

Wij bouwen in hout skelet (CLT) waarvan de voordelen zijn dat u milieubewust en duurzaam bouwt. Daarnaast wordt een maatvaste en gestroomlijnd bouw proces gehanteerd. Woningen worden vaak geheel in een paardagen op de fundering geplaatst. En dan kan direct de afbouw gaan starten.

Naast CLT bouwen wij ook met prefab keramische wanden (Struxura) die geheel in 3D worden samengesteld en uitgewerkt. Voordelen van deze wanden zijn een snelle bouw, constructief meer mogelijkheden, betere akoestische eigenschappen. Geheel niet onbelangrijk dat deze wanden krimpvrij zijn en scheur vorming tot het minimale gereduceerd is.

Planning en uitvoering

NGA van Beek begeleidt u het hele bouwproces, van ontwerp tot oplevering. Samen met onze partners kunnen we voor ieder budget een ontwerp maken. En omdat we veel in eigen huis doen hebben we altijd zicht op de bouwkosten.

Wilt u meer weten over onze nieuwbouwwerkzaamheden en de manier waarop wij kunnen helpen bij u plannen? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Comments are closed.