Food-Bouw

Food-Bouw

Nederland staat bekend als kaasland en wij faciliteren daar ondernemers in bij de productie en opslag.

Ons bedrijf beschikt dan ook over de nodige kennis van de food industrie met zijn Low- en High- care ruimtes, en HACCP-eisen. Om uw productie goed te kunnen waarborgen denken wij graag met u mee tijdens de verbouw / bouw van uw productieruimte. Wij denken mee in een logistiek proces en in combinatie met de bouwmogelijkheden, en misschien nog belangrijker de onmogelijkheden. Uiteraard houden wij rekening tijdens de (ver)bouw werkzaamheden met uw product zodat u gewoon door kan gaan met uw productie.

Neem eens contact met ons op voor vrijblijvend gesprek met Patrick van Beek.

Projecten

Wijngaard Kaas:
Hier hebben wij diverse bouwkundige werkzaamheden uitgevoerd voor een productielijn en de uitbreiding van het bedrijfspand. Daarnaast het aanpassen van diverse koelcellen waar verschillende klimaten / temperaturen gewaarborgd moeten worden.

Alexanderhoeve:
Directie en vergaderruimte in het bestaande bedrijfspand gebouwd. Aan de achterzijde een uitbreiding gerealiseerd met met koelcel en dockleveller t.b.v. de transport van kaas boxen.

Wijngaard Alexanderhoeve

BLOK Kaashandel

Logo Alexanderhoeve

Wijngaard kaas

Comments are closed.