Verbouw

this can be ur tagline or something you wantOnze medewerkers adviseren u graag.

Verbouw

Aannemingsbedrijf NGA van Beek voert al jaren grote en kleine verbouwingen uit. Wilt u een uitbouw aan de zijkant van uw huis of een opbouw op het dak? Onze medewerkers adviseren u graag.

In de meeste gevallen kunnen wij het hele proces in eigen hand houden omdat we alle vaklieden, van metselaar tot timmerman, in dienst hebben. Hierdoor zijn we flexibel in de uitvoering en kunnen we tegenvallers in planning en budget voorkomen. Om de kwaliteit van onze werkzaamheden te verzekeren werken wij bij voorkeur in de omgeving van Woerden, Gouda, Alphen aan den Rijn en Bodegraven.

HSB prefab aan- en opbouwen

Als het ontwerp het toelaat werken wij met voorgefabriceerde onderdelen. Dit prefab bouwen houdt in dat wij onderdelen zoals wanden, vloeren en kozijnen van te voren onder ideale omstandigheden in de werkplaats maken. Op deze manier bent u verzekerd van een hoge kwaliteit en een korter bouwproces ter plaatsen.

Hebt u plannen voor een verbouwing en wilt u weten hoe wij u daarbij van dienst kunnen zijn? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Verbouw


Comments are closed.