Vacature Service- en Onderhoudstimmerman

Ben jij de Timmerman die komt meewerken aan het succes van NGA van Beek BOUW BV?

Wij zijn op zoek naar een Service & Onderhoudstimmerman die goede contactuele eigenschappen bezit en een het leuk vindt service gericht bezig te zijn. Zelfstandig kan werken en klein onderhoud zelf kan uitvoeren zoals hieronder omschreven is.

Wat zijn je werkzaamheden:

Via ons digitale bouw app. BOUW7 krijg je serviceopdrachten binnen waar een afspraak voor gemaakt is. Deze werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het sluitbaar maken van ramen en deuren en klein timmerwerk in de woning.

Bij mutatie van de woning worden de werkzaamheden vaak iets groter, zoals het plaatsen van een keukenblok, aanbrengen van een gipsplafond en vervangen van deuren. Voor sommige opdrachten heb je een assistentie nodig van een specialist die jij dan i.s.m. de werkvoorbereiding aanstuurt en naloopt met uiteindelijk het gereed melden van de opdracht.

Wat bieden wij:

  • Een werkplek binnen een mooi bedrijf met een gemotiveerd team.
  • Een werkweek van 32 of 40 uur (wat we samen overeen komen).
  • Een volledig ingerichte Toyota bedrijfsbus voorzien van het modernste gereedschap.
  • Een tablet met daarop de BOUW7 app / Incl. mobile telefoon.
  • Een grote zelfstandigheid – vrijheid bij de uitvoering van je werkzaamheden.
  • Een goed salaris afhankelijk van je ervaring.
  • Een mogelijkheid tot het volgen van een cursus.
Vacature service- en onderhoudstimmerman

Reageren:

Ben jij naar aanleiding van het lezen van deze vacature enthousiast geworden!? Neem dan contact op met Patrick van Beek via 0348-412729 of via mail p.vanbeek@ngavanbeek.nl. Maar langs komen mag natuurlijk ook Edisonweg 8 3442 AC Woerden

Weet je niet zeker of je moet solliciteren:

Je hebt net de bovenstaande functie gelezen en weet niet zeker of solliciteren zin heeft? Kom dan gewoon eens lang voor een kop koffie voor meer informatie en kennismaking. Dan zien we vanzelf of het wat voor jou is.

Comments are closed.