Vacature Service- en Onderhoudstimmerman

Bekijk de vacature

Transformatie – Renovatie

this can be ur tagline or something you wantZowel klein- als grootschalig.

Transformatie

Steeds vaker krijgen bestaande kantoren, monumenten of andere gebouwtypes een nieuwe bestemming. Ze worden getransformeerd in een appartementencomplex, hotel of studentenflat; of juist in een kantoor of een plek voor kleine ondernemers. Zo hebben wij de PIUS-X school uit 1953 getransformeerd naar 7 appartementen een dierenartspraktijk en een radiostudio.

pius x- exterior kv impressie voorgevel

Renovatie / Upgrading

Na verloop van jaren veroudert een gebouw en voldoet het niet meer of onvoldoende aan de eisen van de tijd. De bestemming van het gebouw blijft onveranderd, maar om daaruit het beste rendement en het meeste woon- of werkgenot te halen, is het renoveren, upgraden of opfrissen van het pand noodzakelijk. Of uw wilt het bestaande kantoorconcept veranderen in een concept dat geschikt is voor Het Nieuwe Werken.

Vaak kan een bestaand gebouw nog prima voldoen aan de eisen van de gebruiker, maar laten bepaalde milieuprestaties te wensen over. Verduurzaming van het gebouw ligt dan het meest voor de hand. Daarmee vergroot u niet alleen de milieuprestaties, maar verdient u de investeringen op de lange termijn terug. Daarbij houden we natuurlijk rekening met de specifieke staat van uw pand, want soms is gedeeltelijke verduurzaming voldoende om u het weer up to date maken. Of u kiest ervoor om uw pand in fases te laten verduurzamen.

Comments are closed.