Onderhoud – Renovatie

this can be ur tagline or something you wantZowel klein- als grootschalig.

Onderhoud

Hebt u nieuwbouwplannen? Bij NGA van Beek bent u aan het juiste adres. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons bouwbedrijf terecht. Of u alleen nog met een idee rondloopt of al een uitgewerkte tekening hebt maakt niet uit. U bent op elk moment in het nieuwbouwproces van harte welkom.

Per dag verwerkt aannemingsbedrijf NGA van Beek zo’n 40 tot 50 kleine onderhoudsklussen voor verschillende opdrachtdrachtgevers. Wij werken onder andere voor woningbouwverenigingen, particulieren, verenigingen van eigenaren en bedrijven. Daarnaast verrichten wij voor vastgoedmaatschappijen en woningstichtingen planmatig en groot onderhoud.

Onderhoud

Netjes en snel

Of het nu om klein of om groot onderhoud gaat, het belangrijkste is dat u tevreden bent. We proberen ons werk daarom altijd snel uit te voeren zonder dat we u met een berg rommel achter laten.

Omdat wij al onze werkzaamheden in de omgeving van Woerden, Gouda, Alphen aan den Rijn en Bodegraven uitvoeren kunnen wij u in deze regio snel van dienst zijn. Grote kans dat we u vandaag of morgen al kunnen helpen als u nu contact met ons opneemt.

Planmatig en groot onderhoud

NGA van Beek heeft veel ervaring met het uitvoeren van planmatig en groot onderhoud voor vastgoedmaatschappijen en woningstichtingen. Een goede planning en overleg met de bewoners zijn hierbij heel belangrijk. Wanneer deze zaken goed geregeld zijn en er duidelijke afspraken gemaakt worden kunnen bewoners tijdens de werkzaamheden vaak in hun woning blijven wonen. Ook als de keuken, badkamer of het toilet gerenoveerd moet worden. Onze medewerkers zijn gewend aan deze manier van werken en worden extra getraind in het sociale aspect van hun vak.

Hebt u als particulier of bedrijf een onderhoudsklus? Of werkt u bij een woningstichting of vastgoedmaatschappij en spreekt onze werkwijze uw aan? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.


Comments are closed.